Padel i Oslo – Hvor er Det Best å Spille?

Padel har tatt Oslo med storm, og det er ikke overraskende at denne fantastiske sporten har blitt en favoritt blant både unge og gamle. Med røtter i Spania, har padel spredt seg over hele verden, og Oslo har virkelig ikke vært noe unntak.

Beste Steder å Spille Padel i Oslo

Vi har vært å testet de forskjellige hallene i Oslo og utenfor. Her er en liste, der vi har målt på takhøyde, renslighet og pris. Det er normalt å booke 2 timer, slik at du får en skikkelig god økt. Prisen på det er alt fra 150-250kr per person.

 1. Nordic Padel – 10 baner innendørs
  Adresse:
   Økern – Østre Aker vei 60.
  Booking gjennom MATCHi-appen. Tilbyr utleie av utstyr.
  Pris: Baneleie fra 460 kroner, i prime time koster det 590 kr.
 2. PDL Center Oslo – 6 baner innendørs
  Adresse: Kalbakken – Stålfjæra 28. 
  Booking gjennom MATCHi-appen. Tilbyr utleie av utstyr.
  Pris: 440 kroner, fra klokken 15-22 koster det 500 kroner.
 3. Oslo Tennisarena – 4 baner innendørs
  Adresse: Hasle – Eikenga 4.
  Booking gjennom Paytomatic. Tilbyr utleie av utstyr.
  Pris: 295 kroner timen, fra klokken 16-22 er prisen 395 kroner
 4. Padel City – 3 baner innendørs
  Adresse: Tjuvholmen – Bygdøy alle 70.
  Booking gjennom MATCHi-appen. Tilbyr utleie av utstyr.
  Pris: 300 kroner, 480 kroner i primetime.
 5. Furuset Tennissenter – 2 baner innendørs
  Adresse: Furuset – Tevlingveien 5.
  Booking gjennom MATCHi-appen. Tilbyr utleie av utstyr.
  Pris: 300 kroner, i primetime 460 kroner

Veksten i Oslo er stor, og det bygges stadig flere haller

Her er en liste på det som bygges nå:

 • Nordic Padel på Rødtvet
 • Padel City på Ryen
 • Heming Tennis’ nye klubbhus med innendørs baner.

Meld deg på nyhetsbrevet vårt i bunnen, for å bli oppdatert når hallene er klare.

Ønsker du å bli medlem av en padael klubb? Ta å sjekk ut Oslo Padelklubb. Her kommer du virkelig inn i miljøet og blir kjent med andre spillere i Oslo.

De arrangerer klubbkvelder ca 4 ganger i måneden, med forskjellige varianter som åpen americano, hurtigpadel, mexicano, sosiale sammenkomster og grupper med forskjellige nivåer.

Padel i Oslo
Opraen i Oslo.

En Sport for Alle

En av aspektene ved padel er at det er en sport for alle. Enten du er en nybegynner som ønsker å prøve noe nytt og spennende, eller en erfaren spiller som ønsker å konkurrere på høyt nivå, så er det noe for deg.

Padel tilbyr en lavere skadefrekvens sammenlignet med tennis, noe som gjør den spesielt attraktiv for eldre spillere eller de med tidligere skader.

Det er også en sosial sport, og mange bruker den som en flott mulighet til å møte nye mennesker og bygge vennskap.

Utstyr og Kleskode

For å komme i gang med padel trenger du ikke mye utstyr. En padelracket og ball er alt du trenger for å begynne å spille. De fleste klubber tilbyr utleie av utstyr for de som ønsker å prøve sporten før de investerer i sitt eget utstyr.

Når det gjelder kleskode, er det vanlig å bruke sporty og behagelige klær som tillater bevegelsesfrihet.

Padel blir vanligvis spilt innendørs, hvert fall i Norge. Så du behøver nødvendig ikke å bekymre seg for været.

Om du faktisk ønsker å invistere i en racket, så anbefaler vi at du skjekken ut vår racket anmeldelse der vi går over de beste padelracketene på markedet.

Padelrackerter
Padelrackerter

Trening og Teknikk

Selv om padel kan virke enkelt ved første øyekast, krever det fortsatt en del teknisk ferdighet for å mestre spillet.

Det er viktig å lære riktig teknikk for slagene, forstå taktikker, og jobbe med koordinasjon og reaksjonsevne. Mange padelklubber i Oslo tilbyr treningsøkter for nybegynnere, der erfarne trenere vil veilede deg gjennom de grunnleggende ferdighetene du trenger for å bli en bedre padelspiller.

Som med enhver sport, krever det også både tid og praksis å bli dyktig, så ikke gi opp om du ikke blir en ekspert med én gang.

Konkurransemiljøet i Oslo

For de som ønsker å konkurrere, tilbyr Oslo et aktivt konkurransemiljø for padel. Mange klubber organiserer jevnlige turneringer for spillere på forskjellige nivåer.

Dette gir deg muligheten til å teste ferdighetene dine og møte andre spillere på nivået ditt. Noen klubber arrangerer også sosiale arrangementer og turneringer for å fremme samholdet og moroa rundt sporten.

Fremtiden for Padel i Oslo

Med den økende populariteten til padel i Oslo er fremtiden lys for denne fantastiske sporten. Flere og flere klubber og treningsfasiliteter vil dukke opp i byen, og flere mennesker vil bli introdusert for sporten.

Sporten har allerede fanget oppmerksomheten til mange idrettsutøvere og sportsentusiaster, og den vil sannsynligvis fortsette å vokse og blomstre i årene som kommer.

Bli en del av Padelbølgen i Oslo

Enten du er en padelveteran eller en nybegynner som ønsker å utforske denne spennende sporten, er padeltennis i Oslo definitivt verdt å prøve.

Gleden ved å spille, de sosiale aspektene og helsefordelene gjør padeltennis til en opplevelse du ikke vil gå glipp av. Ta turen til en padelklubb i Oslo, lån en racket og spill noen slag.

Frank E
Frank E

Hei, jeg er Frank, en padel-entusiast som har spilt padel i seks år. Jeg startet med padel i Spania, hvor sporten er veldig populær. Denne opplevelsen fikk meg virkelig interessert i padel.

Jeg skriver ulike artikler der jeg sammenligner forskjellig utstyr og snakker om hva som skjer i padel-verdenen. Målet mitt er å gjøre det enkelt for alle å forstå padel, enten du er nybegynner eller har spilt en stund. Når jeg ikke skriver, spiller jeg ofte padel selv.

Dette hjelper meg å gi gode råd og tips i artiklene mine. Jeg liker også å snakke med andre som spiller padel, for å lære nye ting og få nye ideer til artiklene mine.